Chris 2e in C-groep Dieren

Terwijl een aantal mensen in Dieren bezig was, werd ook in Gent gespeeld, het Eastman Open. Michiel, Klaus, Dries en Robbert zag ik zo wie zo op de deelnemerslijst voorbij komen, maar helaas: ik kan geen enkele uitslagenlijst vinden van het toernooi… Wie praat ons bij? We zijn benieuwd!

In Dieren zit het er ook op. Een 2e plaats voor Chris! Proficiat!
De eindstanden van de STB-ers op een rijtje:

uitslag Dieren STBers

In Vlissingen is intussen het HZ toernooi begonnen.
Max heeft in 3 ronden 2,5 punten bij elkaar, net als trainer Frank. Daniel wint er 1 en speelt er twee remise dus komt op 2, terwijl Alexander na 2 verliespartijen nu in ronde 3 ook zijn eerste punt binnenhaalt. Een link naar de gegevens van dit toernooi vind je HIER

Vanaf maandag 3 augustus start het ONJK in Borne. Ook hier vinden we weer een aantal STB-ers. De link naar dit toernooi vind je vast hier, later deze week volgt een up-date. Hier spelen Jasper, Erwin, Christiaan, Sam, Charlie, Luuk, Jesse, Thijs, Matthias, Kobus, Lies, Victor, Clara, Daan, Janne, Constantijn, Yichen, Felix en Wendy mee. En dan kijken we ook nog even naar Joppe en Jibbe, de broertjes van Janne en Jesse, die ook meedoen. Een flinke lijst om te volgen dus! 

Veel succes en plezier allemaal!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.