De laatste ronde in Kroatie

ek-jeugd-chess
Nog 1 ronde te spelen op het EK in Porec. Onze vier STB-ers mogen nog 1 keer proberen te knallen! Janne zal hierbij op een live-bord te volgen zijn vanaf 13.30u. Janne heeft inmiddels een prachtige score: 5 uit 8! Ze mag vandaag aantreden tegen Daria Bondareva met een rating van 1621, een forse tegenstander dus. Maar Janne is op dreef, dus Daria Bondareva is gewaarschuwd! Janne pak je niet zomaar in šŸ˜‰

En ook Daniel heeft intussen een score van 5 punten achter zijn naam staan. Na de twee verliespartijen op rij heeft hij zich weer herpakt en er twee op rij gewonnen. Ga je er drie op rij van maken Daniel? We hopen het allemaal natuurlijk! Zet ‘m op hoor!
Of ook Daniel op een live-bord komt te spelen is me niet helemaal duidelijk. Mocht dit zo zijn dan is ook dit bord via de link bij Janne te vinden.

Igor heeft gisteren zijn 2e punt in de wacht gesleept. Hij had een punt uit een bye, maar gisteren heeft hij zijn score verdubbeld! Igor mag met zwart tegen de Deense Jaques Hannibal Valeur, zonder rating, maar met 2,5 punt. Kom aan Igor, vandaag nog een punt erbij? We duimen voor je!

Daria heeft na 8 ronden 3,5 punten gehaald. Zij mag vandaag met zwart nog knokken met de Russische Diana Garafutdinova om het punt. Nog een keer alles proberen Daria, we weten dat je het kan! Je bent overigens, net als Janne, gezien op de foto’s van de organisatie van ronde 7!

Nog een klein half uurtje voor de start van de laatste ronde! Maak er nog een zo mooi mogelijke partij van allemaal! En geniet nog even van dit avontuur!

Update 15.47u: Igor wint!
Update 16.00u: Daniel helaas verloren.
Update van nog iets later: Daria wint, Janne verliest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.