Drie toernooien… en nog een vierde!

Van 24 augustus tot en met 28 augustus werd het Brugse Meesters Toernooi gespeeld.
Roel, Fleur, Dries en Klaus speelden mee. Roel behaalde met 6,5 uit 9 een 5e plaats. Dries pakte 5,5 punt in 9 ronden, Klaus kwam op 5/9 en Fleur kwam op 4,5 uit 9. Op de toernooipagina vind je meer informatie.

Ook werd op 29 en 30 augustus het Memorial Paul Van Herck gespeeld. Ik weet niet precies welke STB-ers hier verder nog speelden, kan nog geen uitslagen vinden, maar heb al wel uit betrouwbare bron vernomen dat Joppe met 4,5/9 de 2e plaats haalde bij de rating groep tot 1600.(mocht iemand een link hebben naar de uitslagen, we zien hem graag!)

Ten slotte werd bij ESG van 28 t/m 30 augustus het Goirles Weekend Kampioenschap 2015 gespeeld. Hier waren Jesse Janne, Ramin, Charlie, Alexander en Yichen te vinden.
Een Topprestatie werd neergezet door Charlie: met dispensatie mee mogen doen in de A groep (op basis van zijn rating zou Charlie eigenlijk in de B-groep moeten spelen) en daar vervolgens op een gedeeld 3e plaats eindigen is super! Voor de andere eindscores en meer info over het toernooi verwijs ik graag naar de toernooiwebsite.

15429657-schaakstukken-twee-mensen-droeg-een-stuk

UPDATE 08/09:
We ontvingen bericht dat Thijs op het Internationales Jugendturnier in Eupen de categorie U20 naar zijn hand heeft gezet. Hij won deze reeks met een overtuigende score van 8 op 9!
Meer info op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.