Eindstanden Dieren

Het ONK in Dieren zit er op. De STB-ers die meespeelden zullen niet ontevreden zijn:

Open Groep:
Joris kan zijn FM titel aanvragen, zover was eerder deze week al duidelijk. Maar er was bij aanvang van de laatste ronde ook nog steeds een kansje op een IM norm. Hiervoor moest Joris dan wel winnen van GM Daniel Hausrath (2483). Dit lukte helaas niet. Joris eindigt zijn goede toernooi met 5/9 en een TPR van 2381.
Stefan eindigt ook op 5/9. Hij speelde de laatste ronde tegen GM Das. En nu vlug de koffer uitpakken en weer vullen, want morgen vertrekt Stefan naar het WK onder 20 in India.
Sourav speelde de laatste ronde tegen Maurice Schippers (2220). De partij eindigde in remise. Sourav scoort hiermee een mooie 50%, met 4,5/9. Met een TPR van 2235 zal hij niet ontevreden zijn.
Siem is zijn Jong Oranje status zeker waard: hij sluit het toernooi lekker af met een overwinning op Luc Compagnie (2158) en komt op een eindtotaal van 3,5/9.

A groep
Erwin wint de laatste ronde van Twan Rutjes (1962). Met een score van 5/9 en een TPR van 2045 heeft hij weer een lekker toernooi gedraaid.
Chris mag ook tevreden terugkijken: 3,5/9 en een TPR van 1851 geeft daar alle redenen toe!

B groep
Victor heeft de laatste ronde een tegenstander die niet komt opdagen! Geen afmelding bij de organisatie ook. Na lange tijd wachten mag Victor zichzelf winnaar noemen. Jammer dat er niet even een bericht gegeven wordt. Het had wel zo prettig geweest. Afijn, met 3,5/9 kon Victor beginnen aan de rit naar huis.

C groep
Constantijn had slechts 1 verliespartij: de eerste ronde. En dat was het: er kwam geen enkele nul meer bij. Met winst op Rens ter Veen (1598) sloot Constantijn het toernooi erg goed af met 6,5/9, een 4e plaats en een TPR van 1727! Hij kan trots zijn!
Felix wint zijn laatste ronde, tegen Ger Schraa (1106). Een lekkere afsluiting na een dagje met hindernissen in ronde 8.

Op de toernooiwebsite vind je behalve de uitslagen ook diverse verslagen en foto’s. En wie daar een kijkje neemt komt onder het kopje “hangouders” ook nog een aantal bekenden tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.