Jasper slaat opnieuw toe in Leuven

Kennelijk voelt Jasper Beukema zich goed thuis in Leuven. In elk geval boekte hij vorig jaar zijn eerste grote succes bij de -8 op het jeugdcriterium in Leuven. Dit jaar was het opnieuw raak. Hij scoorde een fraaie score van 8 uit 9 en won daarmee zijn eerste grote toernooi in de reeks -10.

In dezelfde reeks ook topklasseringen voor Thomas Demarré (derde) en Chris Beukema (vijfde). Fabio de Block eindigde ook nog in de top tien (negende), Iris Verstraeten (veertiende) viel er net buiten.

In de reeks -8 een opvallend optreden van Floris Ingelaere. Tot de laatste ronde streed hij mee om de prijzen. Uiteindelijk werd hij vijfde met 6 uit 9.

In de reeks -12 geen hoofdprijs, maar wel mooie klasseringen voor Ben Tuerlinckx (derde), Arthur Ingelaere (vierde), Yordi de Block (vijfde) en Arno Sterck (zesde). Kwinten van Hauwermeiren, Louise Beukema en Arno van den Bosch vielen net buiten de prijzen, maar haalden wel een plusscore met 4 uit 7.

Bij de reeks -14 noteren we een vierde plaats voor Rein Verstraeten, een achtste plaats voor Tijl Ingelaere en een twaalfde plaats voor Mathias Demarré.

In de Open reeks ten slotte bleef Pieter Reyniers steken op een 50% score. Daarmee werd hij achtste.

De volledige uitslagen en eindstand vindt je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.