Kampioenen, olee olee!

Het STB E-team, met daarin Daniel, Joppe, Constantijn en Louise is vanmiddag in Zuid Scharwoude Nederlands Kampioen geworden!

Het daar in de buurt overnachten lijkt een goede strategie, want vanaf ronde 1 werd er goed gescoord!
Er werd gewonnen met 4-0 (DOSC), 1-3 (Klim-Op), 4-0 (Haren), 1,5-2,5 (Eindhoven), 3-1 (VAS), 1,5-2,5 (Almere) en er werd in stijl afgesloten met een 4-0 (Botwinnik).

Halverwege de dag stond deze foto op de toernooiwebsite, met bijbehorende tekst:

Op het podium spelen de beste kinderen
Op het podium spelen de beste kinderen

Ze waren er daar in Zuid Scharwoude eerder achter dan wij! Wij vonden het flink spannend en waren er tot en met de laatste ronde niet zo zeker van dat er een 1e plaats uit zou rollen vandaag!

Er waren dit toernooi nog meer STB-ers actief. Hoe zij gespeeld hebben is op dit moment nog niet bekend hier, een update volgt zodra deze info compleet is!

*UPDATE*

Eindhoven heeft maar liefst vier STB-ers in de gelederen: Yichen, Alexander, Janne en Wendy speelden zich naar de 4e plaats. Ook op het podium dus, want er waren vijf prijzen te verdelen!

Het team van Felix, de Pionier, behaalde een 9e plaats. Felix zelf is op dreef: na zijn fijne punten in Maastricht pakt hij hier 5/7! In het lijstje topscoorders staat hij nét niet, maar de plaatsen 16 t/m 20 hebben daar ook allemaal 5 punten!

Over de topscoorders gesproken: In de Top 20 bij de meisjes staat Janne op plaats 2 met 6/7 (en kreeg hiervoor een prijs!), Louise haalde met 5,5/7 een vierde plaats, en Wendy kwam op plaats 8 met 4,5/7.
Bij de jongens zien we Daniel met 6,5/7 op plaats 4, Constantijn, Joppe en Alexander haalden plaats 10, 11 en 12, met alle drie 5,5 punt. Yichen pakte de overige puntjes voor Eindhoven, dus 3,5.

De toernooiwebsite staat HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.