Lars en Mahsa winnen NK

Lars Creating Vereggen en Mahsa Bitalzadeh zijn in Rijswijk Nederlands Kampioenschap tot en met 12 jaar geworden.  De tien prijzen bij de jeugd en de zes bij Chiefs de meisjes werden uitgereikt door de op dit moment jongste grootmeester wholesale mlb jerseys ter wereld, Anish Giri.

Lars Vereggen (Molenschot) deed dat met 7,5 punt uit 9 partijen, een vol punt meer dan zijn concurrenten. In deze groep van 52 jongens eindigde Sereyo Bekkink (Hoorn) op de tweede plaats. Mahsa Bitzalzadeh (Kesteren) prolongeerde haar titel op nog overtuigender manier: zij stond slechts een half punt af, en liet de concurrentie in de groep van 28 meisjes ver achter zich. Ana-Maja Kazarian (Heerenveen), pas 9 jaar oud, werd knap tweede.

Deze vier spelers worden door de KNSB uitgenodigd voor het Europees kampioensschap dat begin september in Italië zal worden gehouden. Over enkele andere spelers zal la de Technische Commissie Really van de KNSB zich komende week buigen.

Het SOL Nederlands kampioenschap tot en met cheap nfl jerseys 12 jaar in Rijswijk werd voor de 19e achtereenvolgende keer (!) door de wholesale nfl jerseys Haagsche Schaakbond, in nauwe samenwerking met de KNSB georganiseerd. De sterkste 80 kinderen uit het hele kampioen land (52 jongens en 28 meisjes) plaatsten zich via de regionale kampioenschappen.

Meer informatie wholesale nba jerseys over het toernooi, zoals de einduitslag, sfeerverslagen (met foto’s), een overzicht van de prijswinnnaars, het toernooibulletin en natuurlijk de partijen zijn te vinden op de site van het toernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.