NUVEMA D4 kampioen

De voorlaatste ronde alweer van de externe competitie. Vandaag was een extra spannende dag, want bij een gelijkspel konden we kam-pioen worden! Op papier Wholesale Miami Dolphins Jerseys een makkelijke tegenstander, maar de wedstrijd moet natuurlijk altijd eerst nog gespeeld worden.

Helaas waren er bij de verschillende teams van D4 nogal wat afzeggingen, dus moesten we maar liefst 6 spelers missen. Lars en Dieter speelden op uitnodiging in het 1ste. wholesale MLB jerseys Rein, Michelle, Raf en Louise hadden andere verplichtingen.

Net voordat de klokken werden ingedrukt, bleek dat er 1 speler van Veldhoven niet kwam opdagen. Na overleg met de wedstrijd-leider hebben we besloten om Arthur op bord 7 te laten spelen. Dit betekende een reglementaire overwinning voor ondergetekende. De 1-0 was dus al snel binnen en dat betekende dat we nog maar 3 puntjes nodig hadden.

Voor Arthur was het zijn debuut in ons team en Our hij heeft zich meteen in de kijker gespeeld.Arthur opende voortreffelijk en stond binnen luttele seconden al een stuk voor. Hierna was het voor Arthur een koud kunstje om het 2e punt te laten aantekenen.

Op bord 4 was Rob geduldig op zijn tegen-stander aan het wachten die dacht dat de partij pas om 14.00 zou beginnen. Lekker tijdvoor-deeltje 😉 Dit voordeeltje had Rob echter niet nodig, want net als in de partij van Arthur kwam Rob ook zeer snel een stuk voor te staan. Ook deze partij werd weer zeer vakkundig uitgetikt en de 3-0 was een feit. Een vluchtige blik op de andere borden leerde dat we er wel erg rooskleurig voorstonden!

Op bord 5 speelde Nilofar werkelijk de sterren van de hemel. Na zeer sterk uit de opening te zijn gekomen, kwam Nilofar positioneel zo sterk te staan dat de moed bij haar tegenstander al snel in de schoenen zonk. Even later was het na een hele mooie zet ondekbaar mat en dat betekende het welverdiende kampioenschap!

Net als Arthur maakte grote broer Tijl ook zijn debuut in ons team, en hoe! In het begin van de partij werd er van alles afgeruild en dat resulteerde in een zeer interessante stelling. Tijl had twee torens en een loper tegen een dame van zijn tegenstander. Ik had het volste vertrouwen dat ook Tijl deze Football klus zou klaren. Wat zijn tegenstander ook probeerde, op elke zet had Tijl een goed antwoord. In het eind-spel werd zijn tegenstander zo wanhopig, Grande dat hij maar besloot op te geven. 5-0 stond er in-middels op het scorebord.

Op naar bord 2, waar Ben tegen de team-leider van de tegenstander speelde. Misschien kan ik hier beter het woordje dollen i.p.v. spelen gebruiken. Wat een spektakelstuk liet Ben weer zien! Ook hij dreef zijn tegenstander tot wanhoop met een aantal prachtige combinaties en de teamleider kon niets anders doen dan opgeven.

Mahsa liet vandaag zien dat ze haar mannetje ook op bord 1 wel staat. In dit geval vrouwtje, want zijn wholesale MLB jerseys speelde als enige tegen een vrouwelijke tegenstandster. Net als in 4 andere partijen van vandaag, kwam Mahsa gaandeweg de partij ook een stuk voor te staan. Na nog wat afgeruild te hebben, kwam er een eindspel op het bord met 2 torens tegen 1 toren voor haar tegenstander. 3 maal raden hoe dit afliep. Juist, 7-0!

Zouden we voor de ijsjesscore gaan? Hans was op bord 3 ook sterk uit de opening geko-men, maar zijn tegenstander had wat stelling-geluk. Het leek er even heel mooi uit te zien voor Hans, maar gaandeweg de partij kwam hij een stuk Nfl tegen 2 pionnen achter te staan. Dit leek de 7-1 te gaan worden, maar Hans hield het op voortreffelijke wijze op remise! Wat een strijdlust werd hier weer aan de dag gelegd! Wat een prachtige overwinning en een welverdiend KAMPIOENSCHAP !!!

Alle uitslagen en tegenstanders op een rijtje:

  • Kristy Bemmelmans – Mahsa Bitalzadeh 0-1
  • Henk Wijnstekers – Ben Tuerlinckx 0-1
  • Nick van de Meerakker – Hans Vandersmissen ½-½
  • Simon Kok – Rob van Herck 0-1
  • Kevin van Laarhoven – Nilofar Sekandar 0-1
  • Sourav Bhattachrjee – Tijl Ingelaere 0-1
  • Kritin Motamarri – Arthur Ingelaere 0-1
  • Darshil Kapadia – Ramon Vereggen 0-1

Nu nog een datum prikken om het kampioenschap eens goed te vieren! Onze laatste wedstrijd spelen we op 18 april tegen Gardé 3 uit Soerendonk. Deze datum valt samen met het Belgisch Kampioenschap, dus zullen we ook deze wedstrijd in een andere samenstelling spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.