Twee WFM’s verslagen

In Uruguay (Montevideo) speelde Juliette het WK <14. De eerste ronden scoorde Juliette 3/6. In ronde 2 mocht ze aantreden tegen een WFM uit Rusland. Op het Blog verteld Juliette het volgende:

Ik heb vandaag 2 keer verloren, 2 keer werd ik (bijna) mat gezet. Eerst speelde ik tegen een Russische meisje van 2000 elo, dat duurde niet lang omdat ik zonder plan speelde. De tweede keer speelde ik tegen een Amerikaanse van 1550 elo. Ik stond eerst goed, toen begon het meisje aan te vallen en werd ik opnieuw bijna mat gezet. Dat was heel spijtig, vooral omdat ik, voordat ze begon aan te vallen, de stelling helemaal onder controle had.

Na 6 ronden stond Juliette op 50%.
Het lijkt er op dat ze iets heeft met 50% scores, want ook in de laatste vier ronden haalde ze 50% van de punten binnen. Van de 11 tegenstanders waren er vier met een WFM titel, en ook hier weer die 50%!!! Twee van de WFM dames werden door Juliette verslagen!! In ronde 1 en 5 lukte het nog niet, maar in ronde 8 en ronde 10 pakte ze de punten tegen twee Zuid-Amerikaanse dames! Vooral de winst tegen de Boliviaanse dame zal Juliette goed gedaan hebben!

Voor de verhalen ter plaatse verwijzen we graag naar het BLOG, voor de precieze details kan je HIER klikken. En voor de toernooisite klik je HIER.

Uit eten vanwege een gewonnen weddenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.