Zomaar een zondag…

Deze zondag was er weer van alles te doen, en overal waren STB-ers actief, zo leek het!

In Etten-Leur was het Staunton Jeugdtoernooi, onderdeel van het Brabant Grand Prix. Op dit moment kunnen we nog geen uitslagen vinden, dus die houden jullie te goed. De totaalstanden tot nu toe, zonder Etten-Leur, kan je HIER vinden.

A45O7194-BorderMaker
In Mierlo deed Wendy mee aan het Meisjestoernooi. Ze speelde mee in de “gevorderden” groep, en begon super! In het ochtenddeel haalde Wendy 3/3!
Na de middag werd het zwaarder en had ze haar tijd hard nodig! Met 5 keer winst en 2 keer verlies eindigde Wendy op een mooie 3e plaats waar ze zelf zichtbaar trots op is! De toernooiwebsite vind je HIER En een aantal foto’s van deze dag kun je HIER vinden.

En dan waren er nog de Interclubs en Duitse competitie waarin verschillende STB-ers meespelen. Ik ga niet alle uitslagen noemen, maar 1 ding was toch wel erg sneu… Een flink geval van pech voor Stefan deze zondag…
Hij was in de Duitse competitie goed op weg om zijn derde IM-norm te scoren.
Maar gisteren bleek kort na aanvang van de partij in de zevende ronde dat zijn opponent niet kwam opdagen… waardoor Stefan nog hooguit op 8 gespeelde partijen kan komen deze competitie en dat is onvoldoende om een norm te kunnen scoren. Zuur dat de normkans op deze manier om zeep wordt geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.